- BBC - obecně
Témata jsou řazeny podle nejnovějších příspěvků - správce webu si vyhrazuje právo mazat nevhodné a vulgární příspěvky.
honza18. srpna 2010 13:35
Shanim neomezene clenstvi v BBC.Tel:608963613,j_dol@centrum.cz
Lukáš27. července 2010 14:44
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je na členství nějaká studentská sleva?
admin21. června 2010 10:44
Pavel13. února 2010 19:29 Nevíte, kdy ta akce končí? Dík
--------------------------------------------------------------------------------
Filip26. ledna 2010 13:03 Žádný háček tam není. Normálně dva roky platíš měsíčně těch 899 (za celodenní) nebo 599 (za mimo špičku) a třetí rok je zdarma. Já to mám taky a bezproblémů
--------------------------------------------------------------------------------
Jitka13. ledna 2010 15:24 Ahoj,
zajímalo by mě zda někdo neví něco bližšího o té nové akci. 1 rok zdarma. Řekli mi, že kdž si zaplatím dva roky dostanu 3 rok zdarma, ale nejak se mi tomu nechce věřit, že by tam nebl nějaký háček. Chci fitness Vinohradská. Díky moc za radu
admin21. června 2010 10:43
Mirka9. června 2010 16:18 Rada bych po nekom prevzala clenstvi v BBC Želivskeho s neomezenym vstupem. Diky
Ms.Dolphin@seznam.cz
Filip26. ledna 2010 13:04 To je zajímavé. Já tedy byl ve Vršovické a na Hostivaři a obsluha perfektní, provedli nás celou posilkou, vše ukázali a tak sme se s kamarádem rozhodli pro VIP na 2+1 rok :)
Martin25. ledna 2010 18:45 Ahoj,zvažovali jsme členství v BBC, ale obsluha studií Na Stráži a na Chodově, tedy jejich neochota, arogance a nevídaná nechuť nás od toho odradila. Vedoucí pracovníci by se měli zamyslet, jaké lidi zaměstnávají a jak komunikují s potencionálními klienty! BBC nikdy více... Členství uzavřeme v Homes Place, kde pracují profíci.
Jirka21. června 2010 10:36
Oficialni verze jak prevadet clenstvi z osoby na osobu je toto: Dostavite se do kancelare BBC a reknete z jake osoby na jakou osobu to chcete prevest. Te nove osobe zacnou znova platit takove podminky jake mel ted puvodni clen. Problem tedy je, ze puvodni clen je napriklad v polovine sveho rocniho clenstvi, jenze tomu novemu zacne ten rok bezet odznova. Vyhodou jsou ale treba nizsi ceny, protoze nedavno zdrazovali, ale vam plati ta nizsi cena.
Potom je jeste neoficialni verze, ale do toho bych nesel, nevite kdy vas vyhmatnou, maji tam cedulku abyste ukazovali obcanku, uz s tim sice prestali, ale muzou vas jako podezreleho vyzvat.
David Hlacik21. června 2010 10:35
Ahoj, prenecham clenstvi VIP na 2 roky zdarma + 1 rok zdarma , za cenu 1199 Kc. Cip dam zdarma a jako odmenu zaplatim (hotovost na ruku) prvni mesic = prvni mesic zdarma.
Telefon : 777 307 745, nebo 222 362 575, mail david@hlacik.eu
Helča11. ledna 2010 23:15
Převedení kreditu a zprovoznění nového čipu jim trvalo 4 měsíce!
Martin16. prosince 2009 17:24
Přenechá někdo VIP členství do BBC? mbla@centrum.cz
Pavel16. listopadu 2009 12:20
to MIKE: Nejsi sám, podobnou peripetii jsem řešil před rokem.... mají v tom bordel, nevím jak vedou účetnictví, ale myslím, že hloubová kontrola by jim jen a jen prospěla..
Mike16. listopadu 2009 12:15
Přátelé, po 3 letech jsem zjistil, jaké má BBC bordel v papírech.... v r.2006 jsem předčasně ukončil členství ze zdr.důvodů, vše bylo ok, i ověřováno telefonicky a nyní, dyž jsem opět chtěl chodit a udělat si VIPko se dozvím, že mám nedoplatek několik litrů a než uhradím nemám nárok ? Co tohle Je ? Bordel BBC v papírech, pak mi volají at to potvrzení které jim bylo posláno v r.2006 opět donesu ? Já jsem zákazník, je vidět, že nemají zájem, jsem znechucen a to doslovně. Nějaká ukrainka v r.2006 udělá bordel a já ted mám lítat po všech čertech kvůli potvrzenímu o zdrav.neschopnosti v té době ? Pardon, ale BBC už od této chvíle nikdy, neseriozní jednání....
Andrea3. listopadu 2009 09:20
Ahoj všem co chtějí převzít členství bbc.Členství se dá převádět i na jinou pobočku kromě vinohradský.Ovšem jak tady někdo píše zbývá mi ze smlouvy třeba 6měs tak to je blbost.Oni to s vámi sepíšou na tu dobu na kterou to ten člověk měl.Takže dobu si nezkrátíte. Jestli to měl na rok tak vy to budete mít taky na rok.Ale měl to třeba za výhodnejších podmínek-levnější než dnešní ceník. Takže přebýráte akorát levnější podmínky.Zdravím
Šimona24. října 2009 20:57
Přenechá někdo V.I.P. členství do BBC??
berrusca@seznam.cz