Diskuse
With
directv package, your
dish network channel guide will be stocked with more than 150 channels. This package is one of the best
satellite deals as it includes more than 50
dish direct channels.
http://www.vpanelu.cz - provádí řezání otvorů v nosných panelových či cihlových stěnách, vyřezávání dveřních zárubní, bourání stěn diamantovým kotoučem, za sucha (chlazeno vzduchem) s odsáváním prachu. Vyřídí stavební povolení. Zajistí likvidaci vzniklé sutě.
Témata jsou řazeny podle nejnovějších příspěvků - správce webu si vyhrazuje právo mazat nevhodné a vulgární příspěvky. Pokud si přejete odstranit některý Váš příspěvek z důvodu neaktuálnosti, napište prosím na info@posilovnabbc.cz .
Mirek29. ledna 2012 16:40
BBC mají hezké fitka,ale to vedení je doslova ubohé.Nevím jak vedení vystupuje v jiných BBC,ale mohu vás ujistit,že bbc evropská je asi nejhorší.
NeLSoN26. ledna 2012 21:55
Všichni, kteří se s BBC chtějí soudit ozvěte se! Podáme hromadnou žalobu! Pište na tomas.slaby@gmail.com !
helu23. ledna 2012 22:26
Tak se přidávám k nespokojeným zákazníkům, a chci se zeptat zda už někdo vyřešil něco s těma dlužnýma částkama...také mi po 5 letech co jsem s nimi na vinohradské ukončila smlouvu poslali účtík ke zplacení dluhu 25 tisíc...smlouva byla na dva roky a když jsem to ukončila budou to chtít zaplatit...a v případě že jim to zaplatím..nezvou se náhodou takhle po 5 letech aže jim dlužím 50???hm?
Zuzi19. ledna 2012 11:18
prodam clenstvi do BBC Vinohradska - Zeliskeho. 490 kc/ mesic, cip zdarma, 1000 kc odstupne, kontaktujte me via FB Zuzi Polakova
nedinek@centrum.cz8. ledna 2012 15:54
Dobrý den, převezmu VIP členství, kde ještě zbývá 6-18 měsíců. Pište prosím na nedinek@centrum.cz
Já24. prosince 2011 15:38
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, které fitness je cca nejlevnější. Měl bych zájem začít posilovat a ze začátku bych se uvázal maximálně na ty 3 měsíce. Děkuji za odpověď.
Petra15. prosince 2011 16:32
Přenechám VIP členství do všech poboček za 999,- měsíčně na 3 roky. Při přepisu ušetříte 300 Kč za čip a 700 Kč za registraci.Kontakt: petra.vachalikova@gmail.com
tomas15. prosince 2011 12:45
SOLÁRIUM FITNESS BBC
DEJTE SI POZOR ! JSOU TO PODVODNÍCI A BUDETE PLATIT DONEKONEČNA !!!
Měl jsem smlouvu na 3 měsíce, a poté jsem uzavřel smlouvu na 12 měsíců za 890,- měsíčně. Poté jsem přestal chodit a také platit. Takže na smlouvě vznikl dluh. Ten jsem uhradil hotově na Vinohradské v kanceláři a řekl jsem že chci smlouvu ukončit. Údajně prý smlouvu tedy ukončili. Poté jsem pracovně odjel a 3x jsem psal email že chci zaslat jestli není ještě nějaký dluh abych se vyhnul případné exekuci apod.
Po 2 letech mi nyní přišlo, že jsem smlouvu neukončil a že dlužím 25.000 !!!!
Dále že MUSÍM zaplatit POKUTU ve stejné výši dluhu, tedy opět dalších 25.000 !!!
Celkem tedy 50.000,- !!!!
Ve smlouvě se píše, že jí musíte vypovědět 3 měsíce před ukončením, a to POUZE ZE ZÁVAŽNÝCH PODMÍNEK - které navíc oni musí schválit !!!!!!
Takže jsem hledal na netu a vygoogloval jsem, že většinou to neschválí a musíte za sebe najít někoho, kdo smlouvu převezme za Vás !!!
Je to podvod jako vrata, a oni záměrně počkají pár let a pak se do Vás opřou včetně právníků a exekuce.
jestli máte rozum, tak za vidinou posilovny za levný peníz ve finále zaplatíte desetinásobně víc !!!
NIKDY SEM NECHOĎTE PODEPISOVAT SMLOUVU !!!
V současné době hledám ve svém archívu všechny doklady a připravuji žalobu k soudu.
http://www.fitnessbbc.cz/
Eva7. prosince 2011 18:41
Prodám vouchery na neomezený jednorázový vstup do kteréhokoliv BBC (platnost do 6.1.2012) 69 Kč za kus (mám jich 5, nestihnu využít) - jedná se o tuto akci http://www.slevomat.cz/sleva/6168-69-kc-za-casove-neomezeny-vstup-do-jakekoli-pobocky-bbc-fitness , email evad1985@seznam.cz
Jitka22. listopadu 2011 07:47
Přenechám smlouvu na VIP členství do všech BBC center v Praze, smlouva je uzavřena na tři roky (odchozen rok a čtvrt) za 999 měsíčně. ZDARMA čip, registrační poplatek, k tomu iontové pití Fit Activ koncentrát 1l (v hodnotě cca 460 Kč) a Multipover protein Formula 80 (v hodnotě cca 500 Kč). V případě zájmu mě kontaktujte na mail j396@seznam.cz. Díky.
Honza20. listopadu 2011 14:29
Přenecháme 2 členství v BBC Vršovická. Členství "mimo špičku" cena á 599Kč/měs. Jedná se o zbývající dva roky z tříletého členství. (Datum smlouvy 21.10.2010). Předáme s čipy.
Kontakt na: zasadil.jan@gmail.com
Liliya14. listopadu 2011 13:36
Přenechám smlouvu na VIP členství s neomezeným vstupem do všech bbc center za měsíční cenu 890,- při přepisu smlouvy na 1 rok. Čip přidám zdarma. sliliya@seznam.cz
Dave28. října 2011 19:52
Dobrý den, při přepisu smlouvy Vám nikdo žádný přeplatek nevrátí. Vaše smlouva bude ukončena. Jde jen o to sehnat za sebe náhradu, na kterou vypíšou úplně novou smlouvu.
Romana28. října 2011 13:48
Dobrý den, projízdim stránky BBC Hostivař a hledám někoho kdo bych chtěl členství 5měsíců jsem ho využivala a nyní se stehuju z Prahy a musím ho na někoho přepsat.. tento měsíc je dneskem zaplacen byl by tedy zdarma až od 28 .11. už by jste platila 800Kč.. ušetříte tedy za platbu registrace a 1 měsíc .. romanajohaniedosova@centrum.cz
--------------------------------------------------------------------------------
Romana28. října 2011 13:48
Dobrý den, projízdim stránky BBC Hostivař a hledám někoho kdo bych chtěl členství 5měsíců jsem ho využivala a nyní se stehuju z Prahy a musím ho na někoho přepsat.. tento měsíc je dneskem zaplacen byl by tedy zdarma až od 28 .11. už by jste platila 800Kč.. ušetříte tedy za platbu registrace a 1 měsíc .. romanajohaniedosova@centrum.cz
--------------------------------------------------------------------------------
Romana28. října 2011 13:46
Dobrý den, projízdim stránky BBC Hostivař a hledám někoho kdo bych chtěl členství 5měsíců jsem ho využivala a nyní se stehuju z Prahy a musím ho na někoho přepsat.. tento měsíc je dneskem zaplacen byl by tedy zdarma až od 28 .11. už by jste platil(a) 800Kč.. ušetříte tedy za platbu registrace a 1 měsíc ..
Lil23. října 2011 21:12
Přenechám smlouvu na VIP členství s neomezeným vstupem do všech bbc center za měsíční cenu 890,- při přepisu smlouvy na 1 rok. Čip přidám zdarma. sliliya@seznam.cz
zdenek23. října 2011 14:22
SPĚCHÁ!!!
Přenechám smlouvu na členství s celodenním vstupem do BBC Želivského (otevřeno 24/7, kromě posilovny je zde spousta různých lekcí každý den) za cenu 699,- Kč/měsíc.. Smlouva je dvouroční..Přenechám ihned. Zdarma přidám čip, který nyní stojí kolem 800 při zřizování nového členství). zdeenek@centrum.cz
Zdenek15. října 2011 19:16
SPĚCHÁ!!!
Přenechám smlouvu na členství s celodenním vstupem do BBC Želivského (otevřeno 24/7, kromě posilovny je zde spousta různých lekcí každý den) za cenu 699,- Kč/měsíc.. Smlouva je dvouroční..Přenechám ihned. Zdarma přidám čip. zdeenek@centrum.cz
venca3. října 2011 14:25
Přenechám smlouvu na VIP členství s neomezeným vstupem do všech BBC fitness center (včetně kurzů) v Praze za starou cenu 990,- měsíčně. Zdarma přidám čip v hodnotě 300,-.
Pri rychlem jednani zaplatim prvni mesic clenstvi.
Přepis smlouvy probíhá na obchodním oddělení pobočky Vinohradská (Želivského) za účasti obou klientů. Smlouva v den přepsání naběhne automaticky na dva roky (s možností prodlužování za nezměněných podmínek) za 990,- měsíčně.
venca.griga@klikni.cz
Patrik19. září 2011 19:23
Přenechám smlouvu na členství s celodenním vstupem do BBC Želivského (otevřeno 24/7, kromě posilovny je zde spousta různých lekcí každý den) za cenu 690,- Kč/měsíc.. Smlouva je dvouroční..Přenechám ihned. Zdarma přidám čip.
Přesně za těchto podmínek přenechá členství i můj kamarád. Tudíž nabízím tuto smlouvu k převzetí 2x. (Podmínkou není převzetí obou smluv jednou osobou, jen zdůrazňuji, že nabízím smlouvy dvě.)
Přepis smlouvy probíhá na obchodním oddělení pobočky Vinohradská (Želivského) za účasti obou klientů. Smlouva v den přepsání naběhne automaticky na dva roky. Kontakt: patrik.sedlmajer@gmail.com
Petra10. srpna 2011 13:58
VIP ČLENSTVO na 3 roky bez registračného poplatku a s čipom za cenu 999,-!UŠETRÍTE 1190,-!!! kontakt: petra.vachalikova@gmail.com
Lucka10. srpna 2011 13:19
SUPER!!!! Ahoj, nabízím přepis VIP členství na 3 roky za super cenu 899,-. Jako bonus zaplatím první měsíc za vás při přepisu do konce srpna + zdarma čip v hodnotě 300 Kč a neplatíte registraci v hodnotě 890 Kč!!! kontakt: lucie.nemcova@vodafone.com
Michaela4. srpna 2011 19:31
Dobrý deň, prenechám členstvo v BBC. Zmluva bude od dňa prepisu na 2 roky + ROK ZDARMA. Pri podpise si nový člen môže vybrať, na ktoré fitko mu bude celodenná permanentka platiť (okrem Vršovíc, na tie sa to nevzťahuje). Cena za mesiac je 899,- Kč. Čip v hodnote 300,- Kč zdarma. V prípade záujmu ma kontaktujte na kastierova.m@gmail.com
venca2. srpna 2011 20:59
Přenechám 2x VIP členství do všech poboček a na všechny kurzy za 990,- měsíčně. Zdarma přenechám čipy. venca.griga@klikni.cz
Lucie15. června 2011 15:21
Přenechám VIP členství do všech poboček za 999,- měsíčně. JAKO BONUS PŘI PŘEPISU DO PÁTKA 17.6. kredit za 400,- + ušetříte 300 Kč za čip a 700 Kč za registraci. SPĚCHÁ!!!! členství potřebuji přepsat nejpozději v pátek 17.6. prosím pište nebo volejte na 776010466 nebo pište na e-mail: lucie.proextra@seznam.cz
Simonzzz13. června 2011 19:52
BBC VIP fitness členství - 1 rok - Celodenní , vstup všude mimo Oasis cena 5999 na 1 rok , prodám spěchá 739809908 dnl44@gmx.com
Lucie13. června 2011 00:52
Přenechám VIP členství do všech poboček za 999,- měsíčně. Ušetříte 300 Kč za čip a 700 Kč za registraci. SPĚCHÁ!!!! členství potřebuji přepsat nejpozději v pátek 17.6. prosím pište nebo volejte na 776010466.
Veronika10. června 2011 20:35
Od priatela som dostala rocnu permanentku do BBC na evropskou, mesicne 799 kc, bohuzial nemozem ju vyuzivat nakolko som zistila ze som tehotna.Prenecham ju za 700 KC to je suma ktoru sme zaplatila za clenstvi..plus tam je mesic nabitej..ani jednou sem tam nebyla.Piste na Mustela@azet.sk anebo volejte na 773138391
Patricie1. června 2011 15:48
Přenechám členství do BBC VIP (vstup do všech BBC a neomezenou dobou vstupu) za 999,- měsíčně s platnosti do 3.12.2012 a moznosti prodlouzeni. Zdarma nechám 2x čip v hodnotě 300 Kč. Piště na patrikadlouha@yahoo.com
Nela3. května 2011 00:00
Mám dotaz na převod členství. Chtěla jsem přepsat členství syna mého partnera na sebe, protože z důvodu školy nemohl již chodit. Oficiálně mi bylo v kanceláři BBC na Želivského sděleno, že to lze pokud budu mít plnou moc syna k tomuto úkonu. Ale jaké bylo moje rozhořčení, když mi sdělili, že smlouvu lze přepsat ( smlouva 2roky+jeden zdarma ), ale musím doplatit ten jeden rok co syn chodil !!! Co to je za nesmysl. Může mi to prosím někdo vysvětlit, nebo případně poradit jak lze členství převést? Při dnešním focení na recepcích to je nemožné chodit tam \"načerno\" na jeho čip. Děkuji všem předem.Pište na nela11nela@seznam.cz
Tibor18. dubna 2011 02:39
Ahoj, jake jsou podminky na Vinohradske/ve Vrsovicich dnes? Nic se od poslednich prispevku nezmenilo? Mate pripadne jine tipy na posilovny? dik
Eva17. dubna 2011 11:32
přenechám členství VIP včetně OASIS, platné do prosince, 990 Kč / měs. Možno pak prodloužit, smlouva je dvouletá. Pište na eva.vihanova@centrum.cz
Hanka1. ledna 2011 21:09
Souhlasím, tohle jednání je hrozné!!!! Podívejte se na níže uvedené odkazy:
http://business.center.cz/business/pravo/zakony/obcanzak/cast1.aspx
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/orientace-v-pravnich-ukonech/smlouvy-2-cast-dokumentu-opu/1000818/47368/#b6
Podle mého názoru se jedná o spotřebitelskou smlouvu §52 a ta podle Občanského zákoníku v §55 ods. 1)"Smluvní ujednání spotřebitelských smluv se nemohou odchýlit od zákona v neprospěch spotřebitele. Spotřebitel se zejména nemůže vzdát práv, které mu zákon poskytuje, nebo jinak zhoršit své smluvní postavení" a v §56 ods, 3 c) "stanoví, že smlouva je pro spotřebitele závazná, zatímco plnění dodavatele je vázáno na splnění podmínky, jejíž uskutečnění je závislé výlučně na vůli dodavatele,
3 g) zavazují spotřebitele k plnění podmínek, s nimiž se neměl možnost seznámit před uzavřením smlouvy".
Honza30. prosince 2010 12:08
Vsechny pripadne zajemce ale i soucasne cleny bych rad upozornil na dve casti podepisovane smlouvy (http://www.fitnessbbc.cz/dokument/sml_BBC_hotovostni_dis.pdf). Jedna se predevsim o clanek 5, odstavec 2., kde se doslova pise: "Spolecnost je kdykoliv a i bez uvedeni duvodu opravnena ukoncit clenstvi clena v Klubu. ... Clen v tomto pripade nema narok na vraceni registracniho poplatku ani jiz zaplacenych clenskych poplatku za dobu do ukonceni clenstvi.". A dale clanek 7, odstavec 3. "Spolecnost je opravnena kdykoliv menit nebo doplnovat tyto podminky.". Pokud si toto spojite dohromady, tak ma vedeni Klubu skutecne smluvni pravo Vam dnes zakazat noseni vlastni vody, zitra treba vlastni rucnik a pozitri budete povine navstevovat solarium. Na druhou stranu Vase pravo je smlouvu nepodepisovat (neprodlouzit) a poohlednout se po nekom, kdo si Vase penize zaslouzi.
Pavla29. prosince 2010 19:54
A co takhle na Facebooku zalozit skupinu nespokojenych zakazniku BBC...tohle jednani mi opravdu prijde trapne. Zajimalo by me, jestli si to napriklad v Nemecku nechaji libit...pochybuji. A nemeli bychom si to nechat libit ani my!!!
Pavla29. prosince 2010 19:47
Doplnim prispevek kolegy - ano je to tak. Nadto, chovani manazerky je naprosto arogantni. Vubec se k vam nechovaji jako k zakaznikum.
Takze, pokud mate zajem o clenstvi, pripoctete si k cene jeste cenu napoje, vynasobte poctem nastev...a myslim, ze se clovek dostane na par tisicovek za rok navic. A k tomu ta arogance...to mi opravdu stoji za to odejit.
Nehlede na to, ze v centru Chodov za tech pet let, co je otevreno, nedoslo k vymene snad zadneho stroje, maximalne nejaka jednoducha oprava, vetsina kol na spinningu uz nejde seridit.
A profesionalni treneri se prokazuji rekvalifikacnim kurzem v delce 178 hodin!!! Odkaz: http://www.pavelstepan.com/certifikat
David Babicka2. prosince 2010 12:08
BBC Vinohradská Zelivskeho. Všechny nové zájemce o členství BBC bych chtěl upozornit, že ve smlouvě, kterou s fitness bude muset každý podepsatt, je uvedeno, že provozoval jeho členství může ukončit bez uvedení důvodu a bez vrácení již zaplaceného členství. V současné době je přísný zákaz donášení vlastních nápojů, jelikož si na baru můžete zakoupit 0,5 l vodu za CZK 35,--. I po několika měsících jsou porouchány běžecké pásy (7 ks a nikdo se nemá k jejich opravě 02.12.2010) . A aby si členové nemohli doplňovat vodu z vodovodu a byli nuceni kupovat balenou, je v prostorách posilovny uzavřen přívod studené vody.
Všechny nové zájemce o členství BBC bych chtěl upozornit, že ve smlouvě, kterou s fitness bude muset každý podepsatt, je uvedeno, že provozoval jeho členství může ukončit bez uvedení důvodu a bez vrácení již zaplaceného členství. V současné době je přísný zákaz donášení vlastních nápojů, jelikož si na baru můžete zakoupit 0,5 l vodu za CZK 35,--. I po několika měsících jsou porouchány běžecké pásy (7 ks a nikdo se nemá k jejich opravě) 02.12.2010
rz22. listopadu 2010 23:02
Dobrý den, přenechám VIP členství v BBC, tenis zdarma, vstup do všech poboček BBC po Praze, 24 hod, předplaceno do 01/2011, měsíčně 999CZK, čip Zdarma. PLatné cca 2 roky. Prosím spěchá, z důvodu zaměstnání musím opustit Prahu. kontakt: lakerss@seznam.cz
Zdenek1. listopadu 2010 16:30
Odkoupím členství v BBC Želivského - nejlépe za 690kč/měs. a nebo v nějaké akci typu (2+1 rok zdarma, přičemž jste už jeden rok odchodili)... V případě zájmu pište, prosím, mail zdenek-zdenek1@seznam.cz
Lucka27. října 2010 07:31
Odkoupím členství do BBC VIP ideálně se smlouvou na 3 nebo na 2 roky za 999 Kč měsíčně nebo nějakou dřívější výhodnou nabídku. Piště na luffik@seznam.cz. SPĚCHÁ to!!! Děkuji :)
Rudolf17. října 2010 19:13
Přenechám VIP členství v BBC (neomezený vstup do všech fitness BBC v Praze) za starých podmínek, tj. 990 Kč/ měsíc. Zájemci pište na rudolf.p@centrum.cz
Lucie11. října 2010 01:05
Přenechám členství do BBC VIP za 999,- měsíčně. Zdarma nechám čip v hodnotě 300 Kč. Spěchá... piště na luffik@seznam.cz
Pavol3. října 2010 00:55
Přenechám členství v BBC Vršovice - platí se 1190,- Kč.
BONUS zaplatím 2 x měsíční vstup.
Kontakt: 608308743
pavol.mlej@gmail.com
Lucie11. září 2010 15:05
Převezmu členství do BBC VIP nebo celodení do Vršovická či Vinohradská. Předem moc děkuji za nabídky. :) e-mail: luffik@seznam.cz
David9. září 2010 10:46
Pronecham neomezene clenstvi v akci 2 + 1 rok zdarma za 1199 Kc/mesic. Jako bonus Vam zaplatim prvni dva mesice.
Prosim o kontaktovani na david@hlacik.eu, nebo tel 777 307 745
honza18. srpna 2010 13:35
Shanim neomezene clenstvi v BBC.Tel:608963613,j_dol@centrum.cz
Lukáš27. července 2010 14:44
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je na členství nějaká studentská sleva?
admin21. června 2010 10:44
Pavel13. února 2010 19:29 Nevíte, kdy ta akce končí? Dík
Filip26. ledna 2010 13:03 Žádný háček tam není. Normálně dva roky platíš měsíčně těch 899 (za celodenní) nebo 599 (za mimo špičku) a třetí rok je zdarma. Já to mám taky a bezproblémů
Jitka13. ledna 2010 15:24 Ahoj,
zajímalo by mě zda někdo neví něco bližšího o té nové akci. 1 rok zdarma. Řekli mi, že kdž si zaplatím dva roky dostanu 3 rok zdarma, ale nejak se mi tomu nechce věřit, že by tam nebl nějaký háček. Chci fitness Vinohradská. Díky moc za radu
admin21. června 2010 10:43
Mirka9. června 2010 16:18 Rada bych po nekom prevzala clenstvi v BBC Želivskeho s neomezenym vstupem. Diky
Ms.Dolphin@seznam.cz
Filip26. ledna 2010 13:04 To je zajímavé. Já tedy byl ve Vršovické a na Hostivaři a obsluha perfektní, provedli nás celou posilkou, vše ukázali a tak sme se s kamarádem rozhodli pro VIP na 2+1 rok :)
Martin25. ledna 2010 18:45 Ahoj,zvažovali jsme členství v BBC, ale obsluha studií Na Stráži a na Chodově, tedy jejich neochota, arogance a nevídaná nechuť nás od toho odradila. Vedoucí pracovníci by se měli zamyslet, jaké lidi zaměstnávají a jak komunikují s potencionálními klienty! BBC nikdy více... Členství uzavřeme v Homes Place, kde pracují profíci.
Jirka21. června 2010 10:36
Oficialni verze jak prevadet clenstvi z osoby na osobu je toto: Dostavite se do kancelare BBC a reknete z jake osoby na jakou osobu to chcete prevest. Te nove osobe zacnou znova platit takove podminky jake mel ted puvodni clen. Problem tedy je, ze puvodni clen je napriklad v polovine sveho rocniho clenstvi, jenze tomu novemu zacne ten rok bezet odznova. Vyhodou jsou ale treba nizsi ceny, protoze nedavno zdrazovali, ale vam plati ta nizsi cena.
Potom je jeste neoficialni verze, ale do toho bych nesel, nevite kdy vas vyhmatnou, maji tam cedulku abyste ukazovali obcanku, uz s tim sice prestali, ale muzou vas jako podezreleho vyzvat.
David Hlacik21. června 2010 10:35
Ahoj, prenecham clenstvi VIP na 2 roky zdarma + 1 rok zdarma , za cenu 1199 Kc. Cip dam zdarma a jako odmenu zaplatim (hotovost na ruku) prvni mesic = prvni mesic zdarma.
Telefon : 777 307 745, nebo 222 362 575, mail david@hlacik.eu
Helča11. ledna 2010 23:15
Převedení kreditu a zprovoznění nového čipu jim trvalo 4 měsíce!
Martin16. prosince 2009 17:24
Přenechá někdo VIP členství do BBC? mbla@centrum.cz
Pavel16. listopadu 2009 12:20
to MIKE: Nejsi sám, podobnou peripetii jsem řešil před rokem.... mají v tom bordel, nevím jak vedou účetnictví, ale myslím, že hloubová kontrola by jim jen a jen prospěla..
Mike16. listopadu 2009 12:15
Přátelé, po 3 letech jsem zjistil, jaké má BBC bordel v papírech.... v r.2006 jsem předčasně ukončil členství ze zdr.důvodů, vše bylo ok, i ověřováno telefonicky a nyní, dyž jsem opět chtěl chodit a udělat si VIPko se dozvím, že mám nedoplatek několik litrů a než uhradím nemám nárok ? Co tohle Je ? Bordel BBC v papírech, pak mi volají at to potvrzení které jim bylo posláno v r.2006 opět donesu ? Já jsem zákazník, je vidět, že nemají zájem, jsem znechucen a to doslovně. Nějaká ukrainka v r.2006 udělá bordel a já ted mám lítat po všech čertech kvůli potvrzenímu o zdrav.neschopnosti v té době ? Pardon, ale BBC už od této chvíle nikdy, neseriozní jednání....
Andrea3. listopadu 2009 09:20
Ahoj všem co chtějí převzít členství bbc.Členství se dá převádět i na jinou pobočku kromě vinohradský.Ovšem jak tady někdo píše zbývá mi ze smlouvy třeba 6měs tak to je blbost.Oni to s vámi sepíšou na tu dobu na kterou to ten člověk měl.Takže dobu si nezkrátíte. Jestli to měl na rok tak vy to budete mít taky na rok.Ale měl to třeba za výhodnejších podmínek-levnější než dnešní ceník. Takže přebýráte akorát levnější podmínky.Zdravím
Šimona24. října 2009 20:57
Přenechá někdo V.I.P. členství do BBC??
berrusca@seznam.cz